האם להסכים לטיפולי ברכיטרפיה?

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

30/07/2020 | 21:48 | מאת: דבורה

בגרידה התגלה MMMT. עברתי ניתוח הוצאת רחם שחלות חצוצרות ובפטלוגיה HGMMT. לאחר מכן 6 טיפולי כימוטרפיה עם קרבופלטין טקסול.לקראת CTPET. הומלץ 3 טיפולי ברכיטרפיה. חוששת מהמצאות קרינה לאורך זמן בגופי+מתופעות הלוואי שלכאורה גם לא יפסקו כגון שלשולים ובהמשך בעיות במעיים או בשתן או בחלחולת וכד'. האם להסכים לברכיטרפיה?

תופעות הלוואי שציינת נדירות ביותר בברכיטרפיה ונפוצות יותר בקרינה חיצונית לכל האגן מאחר ותופעות לוואי אפשריות בברכיטרפיה הן קלות ממליץ להסכים לטיפול

02/08/2020 | 21:34 | מאת: דבורה

מפחידה אותי המציאות שהקרינה נשארת באגן למשך זמן ארוך ועלולה להזיק לאברים שסביבה וגם לא נוכל להפסיק אותה.

03/08/2020 | 23:02 | מאת: דבורה

תודה רבה על ההתייחסות ועל תשובתך אשמח אם תוכל לענות גם לשאלותי הנוספות. היה ברוך ובריא

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית