סרטן שחלות ופט סיטי.....

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

01/03/2020 | 20:11 | מאת: אנסטסיה

היי.סרטן שחלות . עליית ca כל הפט סיטי תקין חוץ מהמלל הזה. זה אומר למעשה חזרת מחלה? בטן ואגן: כיום קליטה פתולוגית של FDG בהסננה עדינה בשומן הפריטונאלי כולל הסננה עדינה בשומן באגן. כידוע הרחם נכרת. עדיין עיבוי קל של הפסציה האוטרו-סקראלית מימין ללא שינוי מהותי בהשוואה לבדיקה קודמת. הכבד בגודל תקין, מרקמו אחיד. טחול לבלב ואדרנלים תקינים. הכליות במימדים תקינים. אין עדות להידרונפרוזיס. רטרופריטונאום ללא בלוטות מוגדלות. אין עדות לבלוטות מוגדלות באגן ובמפשעות.

אומנם בפט-סיטי ממצאים מינימליים לכן חשוב להבין מה ערכי CA-125 ומה הדינמיקה של השינוי בערכים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית