אווסטין.

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

12/02/2020 | 10:20 | מאת: ליאת

שלום רב, אני מטופלת באווסטין, בהמשך לשילוב של כימותרפיה (טקסול-קרבופלטין). התכנית היא להמשיך לקבל עד 18 טיפולים. הבנתי כי קיימת אופציה להמשיך ולקבל סה"כ 24 טיפולים של אווסטין, כי כך גדלה התועלת בשימוש בתרופה זאת. מה ידוע על תכנית כזאת, בהנחה כי האווסטין מועיל? ושאלה נוספת: האם מקובל לעבור בדיקת פט סיטי, לאחר סיום הטיפול באווסטין ? כי למעט בדיקת סי טי רגילה לפני הניתוח - לא עברתי שום בדיקת הדמייה מאז. תודה לך על התשובות .

מומלץ לבצע פט סיטי תוך כדי או בסיום טיפול להערכתת המצב המידע על ההבדל של טיפול ל18 חודשים לעומת 24 חודשים הוא דל ולא מבוסס ולכן קשה לענות

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית