שלום אשמח הסבר על הבדיקות עד הרופאת נשים יש עוד שבוע וחצי ביגלל החגים

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

26/09/2019 | 10:20 | מאת: אלונה

שלום,אני בת 26 עשיתי בדיקה הורמונלית עקב פצעים בפנים שיוצרים לא רק לפני מחזור, וערב איחור ליפעמים של מחזור ב3-4 ימים, הרופאת נשים בבדיקת אולטרסאונד אמרה שאפשר להגיד שיש לי שחלות פוליציסטיות. למרות שהבדיקה הורמונלית תקינה לחלוטין. בוצע לי על הדרך בדיקות דם כלליות ומרקרים. בתוצאות היה: Ca 125- 46.7 בוצע לי us בטן יצא תקין היה רק כבד שומני נשלחתי לאחר מכן ל c.t בטן והתוצאות היו: *בלוטות מזינטריאליות בקוטר עד 9.0 מ''מ בבטן ימנית תחתונה *שחלות בגודל תקין. * נראה מוקד היפרדנסי הטרוגני בקוטר 15.0 מ''מ בשחלה שמאלית. * רחם מעט מוגדל. בנוסף מצאו לי קשרית בקוטר 9.0 מ''מ בבסיס ריאה שמאלית..לא יודעת אם יש קשר בין כול זה. האם זה יכול להיות משו ממאיר? או שהתוצאות תקינות? Ca19-9- 46.5

ראי תשובתי בשאלה זהה קודמת

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית