דליפת שתן לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

25/09/2019 | 22:04 | מאת: קרן

אתמול עשיתי ניתוח קוניזציה לאחר שהייתי בדרגה cin 2/3. מאז הניתוח יש לי מעין דליפת שתן טפטופים (לא באופן קבוע). האם יש לזה קשר לניתוח? לא היה לי דבר כזה לפני. האם ייתכן שזה איזשהי רשלנות?

נדיר ביותר שיהיה סיבוך של דרכי השתן במהלך קוניזציה אם נמשך מומלץ להיבדק

27/12/2022 | 17:57 | מאת: חגית

היי, אשמח לדעת אם זה עבר לך וכמה זמן זה נמשך? אני שבוע אחרי קוניזציה ובימים האחרונים הרגשתי מעין דליפת שתן קלה, דבר שלא היה לי מעולם. יש לי כרגע מעט מאוד דימום ובגלל תחושת הדליפה עברתי מתחתוניות לתחבושות

08/02/2024 | 23:40 | מאת: ענת

היי, אני יומיים אחרי קונזיציה. האם דליפת השתן פסקה ? אם כן אחרי כמה זמן? אם לא ...מה התשובה שקיבלת ?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית