לאחר קוניזציה........

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

10/04/2019 | 22:09 | מאת: הילי

ערב טוב, לפני כחודש קוניזציה (cin1). היום בביקורת שוב דלקת בצוואר, אנטיביוטיקה וכו, ומרגיש לי שהכל חוזר. ייתכן שאם לאחר פרק כה קצר חזרה הדלקת אולי יש דרכי טיפול אחרות? סובלת כבר שנתיים במצב הזה. שאלה נוספת, לאחר כמה זמן מהקוניזציה ניתן לחזור לפעילות גופנית מסיבית (ריצה/התעמלות)? תודה רבה

אין קשר בין הדלקת שאת מרגישה לבין השינויים של CIN I ולאחר קוניזציה ניתן לחזור לפעילות רגילה לאחר יום יוימים למעט המלצה להמנע מיחסים לחודש

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית