כאבים לאחר הוצאת פוליפ

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

16/02/2019 | 21:37 | מאת: חנה

בתאריך 23.1.19 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת פוליפ בגודל 25 מ"מ יש לי עד עכשיו דימום קל רק בניגוב בצבע חום ורוד ולפעמים גם אדום כאבים במותניים שמקרין למפשעה וגם יש לי דקירות בנרתיק שמלווה לפעמים גם בגירודים אני ללא מחזור 7 שנים האם ההחלמה איטית בגלל שאין לי מחזור ומה אני אמורה לעשות רק בעוד חודש יש לי תור לרופא תודה רבה

דימום קל זה סביר אבל כאבים משמעותיים או דימום חזק לה לא חלק ממהלך נורמלי לכן במידה ומופיעים מומלץ בדיקה דחופה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית