המוגלובין נמוך מאוד וירידת מערכת חיסונית

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

07/02/2019 | 00:08 | מאת: האהבת יותר מכל

שלום רב.אמי חולת סרטן שחלות .הישנות מחלה לפני שמונה חודשים לאחר חצי שנה.טופלה בדוקסיל הרעה משמעותית במצב עברה לקרבו גמזר המרקרים בירידה(אחרי 3 סבבים ירד מ1000 ל260). הבעיה מח עצם מדוכא ממש. קיבלה חלק ראשון קרבו+גמזר המוגלובין 8.6 שאר הספירה תקינה.בשבוע שאחרי לקבלת הגמזר הרגישה רע-המוגלובין צנח ל6.2 ,ספירה אדומה ולבנה בירידה חדה,נוטרופלים בירידה חדה .קיבלה 2 מנות דם. 1.שינו פרוטקול ומוותרים day 8. האם זה פוגע משמעותית בסיכויי ההטבה במחלה? 2.האם  יש,סיכוי לאחר סיום 6 סבבים לניקיון מלא?או שבהישנות אין סיכוי? תודה רבה

1. השינוי בתיזמון ובמינון הטיפול לא משפיע משמעותית על יעילותו 2. יש סיכוי שהבדיקות יראו נסיגה מחאה או כמעט מלאה אבל בהישנות מחלה סבירות נמוכה להגיע לתוצאות כאלו

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית