דיספלזיה חמורה של צוואר הרחם cin3

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

12/09/2018 | 14:29 | מאת: עדן

שלום, ברצוני לדעת מה הוא הטיפול המקובל בדיספלזיה חמורה של צוואר הרחם, cin3,הנובע בוירוס הפפילומה... במידה ואני לא רוצה לעבור ניתוח ,האם יש טיפולים מוצלחים לא פחות מניתוח לולאה של צוואר הרחם. אני מאוד רוצה עוד הריון ומפחדת שהניתוח יכול לסכן את כניסתי העתידית להריון. הבנתי שיש טיפול פוטודינאמי, האם זה מקובל בארץ? האם התוצאות הן טובות...?

תחליפים אחרים קיימים הקפאה או צריבה בלייזר וחשמל קיימים אבל פחות יעילים ובטוחים לטיפול במצב הטיפול המומלץ הוא כריתת לולאה שהסיכון הנלווה לפגיעה עתידית בהריון הוא מינימלי

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית