הריון חוץ רחמי מפחדת

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

12/09/2018 | 00:32 | מאת: רואן

שלום רופא ב30/5 קיימתי יחסי מין רק שפשוף איברי מין ללא חדירה בכלל וללא גמירה הכניס קצת את האצבות לא עד הסוף ב12/6 קבלתי מחזור רק יומיים הרגשתי להתחיל בנפיחות בבטן שלי ב3/7 ביצעתי בדיקת דם לגילוהריון התשובה היתה קטן מ3 וב 8/7 קיבלתי מחזור רגיל אבל התחלתי להרגיש כמו גוש פועם חד פה דופק חזק חזק מתחת לעור נפוח מעל הטבור עד למתחת החזה באמצע כאילו משהו חי בתוכי התחלתי לחשוב על הריון חוץ רחמי ביצעתי בדיקת הריון ביתית יצא שלילי ב5/8 קבלתי מחזור רגיל אבל עדיין ההטן שלי נפוחה ומרכישה דופק חזקחזק ביצעתח סיטי בתשובה רחם ושחלןת בגודל תקין שלפוחית שתן מכווצת עכירות שומן פריטוניאלי והמליצו לעסור עוד סיטי עם חומר ניגוד האם זה קשור להריון חוץ רחמי ?!

זה בטוח לא הריון חוץ רחמי כי בדיקת ההריון שלילית

12/09/2018 | 16:16 | מאת: רואן

תודה רבה גקתור עוד שאלה אם אפשר קימתי יחסי מין ב30/5 וביצעתי בדיקת דם ב3/7 הבדיקה בוצעה בזמן מספיק יתן תשובה נכונה לא ביצעתי בדיקה מוקדם מדי נכון?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית