בבקשה בבקשהעזרתך.בלחץ נוראי

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

27/06/2018 | 00:10 | מאת: האוהבת

שלום רב חוששת מאוד,לאמי.בת59 חזרה של סרטן שחלות.מרקרים מעל 200 לאחר ניתוח וכימו. בנוסף לכל אורך הדרך בפטסיטי ראו קרינה מבלוטת תריס מוגדלת.קבוע לאורך השנה.בבדיקה היום TSH גבוה מהרגיל(מעל 7) frettin גבוה 400 והיא לאחרונה סובלת מכאבי גב קשים שנחשדו כפריצת דיסק האם יכול להיות שסרטן השחלותהתפשט לגב.או שמדובר בסרטן בלוטת תריס שהתפשט לעצמות? אנימתה מפחד. תוצאותבדיקת הבלוטה והפריטין עד כה היו תקינים. כמו כן ה-ESR111 גם חורג מאוד. מה יכול להיוץ הסיבה לתמונה הזאת? רק תרחישים קשים?

נדיר שסרטן שחלה גורם לגרורות לעצמות והקליטה הגבוהה בבלוטה מוכרת צריך לראות פט סיטי עדכני על מנת לחוות דיעה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית