עזרה בבקשה.אמא שלי האהובב

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

09/07/2017 | 00:47 | מאת: דניאלי

אמי חולה מזה כשלושה חודשים בצפק ראשוני.stage 3-באומנטום בקישוריות וכאבקה בחלל הבטן. עברה ארבעה קורסים של טקסול+קרבופלטין(שחלות וטפולות הוצאו בלפרוסקופיה)  ירידה משמעותית של המרקר מ500 ל-50 ב-ctpet שיפור משמעותי אבל הרופאים החליטו לא לנתח  ולהמשיך עוד שני טיפולים ולעשות petct חוזר.   1.האם על פניו זה נחשב  פרוטוקול סטנדרטי?אנחנו היינו תחת הרושם שצריך לנתחה בהקדם.פתאום למרות השיפור רוצים עוד טיפולים ואומרים שלא ברור אם יהיה ניתוח... 2.החליטו לשלב לה גם אווסטין.האם זה פרוטוקול סביר??

הפרוטוקול המוצע הוא סביר כמו גם החלטה לנתח ולאחר מכן להמשיך בכמוטרפיה + אבסטין ההחלטה אם לבחור בגישה ראשונה או שניה תלויה כל מקרה ומקרה בהצלחה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית