הבחנה chronik endocervicitis

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

14/06/2017 | 11:02 | מאת: אילנה

שלום. סבלתי הרבה שנים מגירודים והפרשות , דימומים קלים לאחר יחסי המין. בעבר בדיקת פאפ עם ASCUS/ .הופנתי לבדיקת קולפוסקופיה. לאחר בדיקה היסטופתולוגית גילו chronik endocervicitis; (לא מצאו וירוס פפילומה )- קבלתי טיפול אנטיביוטיקה מטרונידזול פלוס נרות פלוס כדור פרוביוטי,,לחודשיים היה שיפור ולאחר זה חזרו כאבים והפרשות...לקחתי שבוע עוד פעם אנטיביוטיקה ולאחר שבועיים הכל חזר- צריבה וגירוד, כאבי ביחסי מין, מחזור בצבע חום כהה .. מה אפשר לעשות עוד? האם זה ימשך כל החיים? תודה רבה מראש.

לצערי ללא בדיקה כולל משטח מהנרתיק, בדיקת חומציות ולפעמים גם תרבית קשה להמליץ

18/06/2017 | 07:08 | מאת: אילנה

שלום. בדיקות תקינות,...אני יכולה לחזור עוד פעם על הטיפול, אבל אני מותשת.. גירודים, כאבים, הפרשות בלי סוף,,, אי רצון לקיים יחסי המין.... האם יש טיפול יותר אגרסיבי באנדוסרביטיס ?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית