לפני טיפול לסגירת רווחים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

29/08/2006 | 23:24 | מאת: טל

אני לפני טיפול סגירת רווחים בשיניים. האורטודנט הפנה אותי לרופא חניכיים לפני התחלת הטיפול. הרופא המליץ על הקצאת שורשים ועל ניתוח להסרת הגידים ? מה המשמעות של המלצותיו

30/08/2006 | 12:07 | מאת:

טל שלום, לפי התאור אתה סובל ממחלת חניכיים המצריך טיפול ראשוני של הסברים לגהות-הפה והקצעות שורשים (ניקוי עמוק והחלקת השורשים, לרוב בהרדמות) וזה כדי לצמצם את הכיסים העמוקים. לאחר הטיפול הראשוני יש להמתין ולבצע "הערכה מחדש" (כלומר בדיקה חוזרת ולהעריך את הכיסים מחדש). במידה ועדיין ישנם כיסים עמוקים יש לפנות לאופציות נוספות כדוגמת ניתוחים לצמצום הכיסים העמוקים. את הטיפול ניתן לקבל ביחידה לחניכיים ברמב"ם במחירים סבירים. 04-8542983 בבוקר לליאת.