דימום חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

29/06/2006 | 19:22 | מאת: אודליה

אני בטיפול אצל שיננית כל שלושה חודשים מזה כעשר שנים. עכשיו התחיל לי דימום לא מוסבר מהניכיים שגם היא לא מבינה מה מקורו כי החניכיים במצב טוב. האם זה קשור לזה שאני בגיל המעבר (50) האם זה יכול להיות על רקע הורמונאלי או מחסור בויטמינים? הדימום לפעמים במשך הלילה (דם על הכרית) אבל תמיד אחרי צחצוח שיניים או ניקוי בין השיניים, בעיקר בשתי נקודות בחניכיים

16/07/2006 | 22:36 | מאת:

אודליה שלום, אני מציע שתפני לבדיקה אצל מומחה לחניכיים. בכל מקרה יש צורך בבדיקה שנתית. אם הבעיה היא "בשתי נקודות בעיקר " נראה לי שהבעיה מקומית ויש לבדוק זאת.