נפיחות בלסת התחתונה לאחר ניתוח חניכיים והשתלת אמדו

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

13/01/2006 | 14:42 | מאת: deby

לפורום שלום! אני אחרי ניתוח חניכיים שבוצע ביום ד' האחרון בשעות לאחר הצהריים.היום יום שישי בצהריים ועדיין מופיעה נפיחות גדולה בלסת התחתונה המנותחת משני צידי הסנטר.האם יש מקום לדאגה? אני נוטלת אנטיב' אוגמנטין 875 " פעמיים ביום+ שטיפות פה. אבקש את התייחסותכם.תודה מראש.

18/01/2006 | 11:03 | מאת:

דבי שלום תיתכן נפיחות לאחר ניתוח חניכיים ואין מקום לדאגה כאשר הנפיחות מוגדרת, ובד"כ מתחילה לרדת לאחר מספר ימים. אבל אם היא גדולה מאוד ו/או חוסמת את דרכי הנשימה ו/או יורדת לכיוון הגרון יש לפנות מיד לרופא.