קשר בין בעיות חניכיים ולב

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

21/11/2005 | 22:03 | מאת: דוד

לפני כ 5 שנים אובחנתי אצלך כסובל מ- Refractory Periodontitis . מאז עברתי מספר ניתוחי חניכיים, השתלות וגשרים מורכבים שעדיין לא הסתיימו. לפני כחצי שנה לקיתי בהתקף לב עם השתלת סטנט אחד. בחומר אינטרנטי מצאתי שיש קשר בין מחלות לב וביו מחלת חניכיים. הקרדיולוגים איתם הייתי בקשר לא מודעים כלל לקשר. אשמח לשמוע את דעתך. האם אפשר להגיע אליכם שוב לצורך התייעצות בנדון. בברכה דוד שטלצר

27/11/2005 | 23:26 | מאת:

דוד שלום בשנים האחרונות נמצא קשר בין מחלות לב וחניכיים. חיידקים 'רעים' של החניכיים נמצאו כמשפיעים במקומות רחוקים. תוכל כמובן תמיד לבא ולהייעץ בנושא.