כאבי חניכיים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

08/05/2005 | 15:36 | מאת: יפית

רתי טיפולי שורש בלסת עליונה, לאחר שנעשו כתרים זמנייםהחניכיים נעשו רגישים ונקבע שצריך ניתוחי חניכיים בלסת עליונה, וכן השתלת עצם בלסת תחתונה הניתוחים נעשו לפני שלושה חודשים מאז לפני כחודש וחצי התעוררו כאבים חזקים בשתי הלסתות בחניכיים סביב השיניים ובעיקר בלסת תחתונה שם כל הסנטר כואב באכילה ובדיבור נבדקתי ע"י רופא פה ולסת שלא מצא סיבה, האם יתכן שהניתוחים לא הצליחו ויש לחזור עליהם למי אוכל לפנות כדי לקבל יעוץ כי אני סובלת מאד

08/06/2005 | 09:26 | מאת:

יפית שלום ממליץ שתחזרי לרופא שטיפל בך ואם לא- אז למומחה לחניכיים באזור מגורייך. ניתן למצא את רשימת המומחים באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים www.ida.co.il