שתלים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

04/04/2005 | 15:47 | מאת: תולי

האם מותר לעשות השתלת עצם בהרדמה כללית במרפאה פרטית או שעדיף ללכת לבית חולים? מדובר בהרדמה לילדה בת 17.5 ונתוח לבניית עצם לצורך השתלות תודה

10/05/2005 | 23:12 | מאת: rtsa

עשיתי השתלה של ארבע שיניים קדמיות תחתונות.במהלך ההשתלה החניכיים נסוגו בכל טיפול.מספר נסיונות השתלה נכשלו. בסןף ההשתלה נשארתי ממש בלי חניכיים או בלי עצם חניכיים באיזור ההשתלה, ויש לי השתלה של שיניים מאד ארוכות. האם עלי לעשות משהו בנידון,האם העצם יכולה להמשיך לסגת, האם זה קשור לאוסטיאופורוזים שזוהי מחלה גבולית אצלי, ואני מטופלת בפוסלאן.

07/06/2005 | 13:23 | מאת:

שלום ניתן לעשות טיפול כזה גם במרפאה פרטית ובלבד שיהיה רופא מרדים.