שן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

18/01/2005 | 13:14 | מאת: שמואל

בביקור שגרתי במרפאת שיניים שכונתית נאמר לי (לאחר צילום פנורמי) כי עלי לעבור עקירה של שן בינה כלואה. כמה מסובך התהליך? האם כל כירורג עושה זאת בקלות או שמה יש פוטנציאל להסתבכות ועדיף למצוא מומחה מנוסה? מה צריכה להיות עלות של פרוצדורה כזו?

16/02/2005 | 13:47 | מאת:

שמואל שלום, עקירה יכולה להיות פשוטה ויכולה להיות מסובכת תלוי במנח השן ובקירבה שלה לעצבים ובצורת השן וכו' לכן לשאלתך יש צורך בבדיקה. אין תעריף אחיד וזה נתון לשיקול דעתו של כל רופא.