ניתוח חנייכים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/10/2004 | 16:07 | מאת: מגי

אני בת 57 יש לי דימום בחניכיים ותזוזת שיניים הקדמיות מאז שהצאתי את השלוש כתרים הפנימיים הפסיק הדימום בכל הפה אני עשיתי צילום פנורמי ובצילום הופיע דלקת חנייכים כיום הפסיק לי הדימום כתוצאה מהסרת הכתרים ניגשתי לרופא והוא אמר שאני צריכה לעשות קיבוע בשיניים הקדמיות ולאחרמכן ניתוח חנייכים האם בכול זאת שהפסיק הדימום גם אני צריכה לעבור ניתוח חנייכים? הרופא אמר שהוא יעשה את הניתוח חנייכים יחדיר לי ג'יל לחניכיים האם זה בסדר? האם כדאי לגשת לרופא שיניים לקבל חוות דעת שניה?

13/10/2004 | 11:34 | מאת:

מגי שלום, אני ממליץ שתפני למומחה לחניכיים שהוא יבדוק אותך ויתן חוות-דעת וטיפול מקצועי.