שיקום.השתלת חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

15/08/2004 | 10:52 | מאת: מנחם

הבן שלי עבר סדרת ניתוחים בחניכיים כתוצאה מ- ג'ובנייל פריודנטיטיס שתקף אותו במהלך שירותו הסדיר. כרגע הכל נראה בריא, אך זה מאוד מפריע לו מבחינה אסטתית. החניכיים הם במצב נסוג מאוד וצוואר השיניים חשוף. למנהל הפורום: האם ניתן "להרים" אותן מחדש? במה זה כרוך? מהם אחוזי ההצלחה? וכמה זה עולה בערך (כדי שנדע אם זה בכלל בתחום היכולת שלנו). לחברי הפורום: האם מישהו מחברי הפורום התנסה בניתוח שיקומי כזה? האם זה הצליח?

02/10/2004 | 22:39 | מאת:

מנחם שלום, לרוב לא ניתן להרים את החניכיים חזרה משום שהעצם מתחת לחניכיים נספגה, אך לעיתים ניתן להרים במקום ספציפי וצריך לבדוק לגופו. תוכל לקבל יעוץ גם ביחידה לחניכיים ברמב"ם בטל. 04-8542983.