אוקסיפרש

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/06/2004 | 23:12 | מאת: איילה

לפרופ אלי מכטיי שלום .-רופא שיניים אמר לי לקנות את מוצרי אוקסיפרש.יש להם משחת שיניים,מי פה המכיל צינק וג'ל לדלקות חניכיים וכיסי מוגלה-כך כתוב בפרסומת.כסובלת כרונית מדלקות בחנכיים עקב יובש בפה כתוצאה מתסמונת סיוגרן-טופלתי תמיד בצ'יפים.הרופא החדש אינו מאמין בצי'פים.מה דעתך? האם אפשר להשתמש בכדורי אנטיביוטיקה נגד חיידקים אנאירוביים במקרה של דלקת ?.כל רופא ושיטתו.האמנם השתלת ציפים לא הוכיחה את עצמה? הרופא אמר עוד שאם הג'ל לא יעזור הוא יתן לי טיפול של 3 חודשים לשים סד עם חומר בפה לחצי שעה יום יום וזה במקום נתוח.מדוע לא להשתמש בציפים כמו פעם? מה דעתך? תודה איילה

04/07/2004 | 19:35 | מאת: יוסי

http://www.feelgood.co.il/feelgood/mudaut/DCFEE10D1D2D4D38BF58761DDED06437.h איילה תכנסי ללינק לעיל זה בדיוק עונה לבעייתך יוסי

28/07/2004 | 12:23 | מאת:

איילה שלום, חשוב שתיהיי מטופלת ע"י מומחה לחניכיים במיוחד אם את סובלת ממחלת חניכיים כרונית בשילוב עם מחלת שיוגרן או לפחות תשמעי דעת מומחה לתחום. מוצרי אוקסיפרש לא יעזרו לך במחלות אלו.