בעיה בחניכיים!!!

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

02/06/2007 | 21:42 | מאת: אפרת

שלום רב, אמא שלי בת 52. בשבועיים האחרונים יש לה כאבים בלשון ובפה בכלל. הופיעו מעין כוויות / שלפוחיות, והחניכיים כאילו חתוכות/ מתפוררות במס' מקומות. בימים האחרונים הדבר מלווה בכאבים ובתחושה לא נעימה כלל. היא ביקרה אצל רופא חניכיים (שמכיר את החניכיים שלה) הוא אמר שהוא רואה את הדברים, אך זה לא נראה לו משהו חריג ולחזור בעוד שבועיים. חשוב לציין כי אמי עברה השתלות בפה לפני מס' חודשים וכי יש לה מחסור בויטמין B12. אני מאוד מודאגת כי אני יודעת שבעיות כאלו עלולות להעיד על מחלות אחרות..... אנא ענו לי בהקדם. שבוע טוב ותודה מראש.

13/06/2007 | 12:57 | מאת:

אפרת שלום, האם הוא מומחה לחניכיים? אם לא, ממליץ שתפני למומחה. יתכן וזאת מחלה וירלית, ויעבור תוך כמה ימים. אם לא עובר- תוכלי לפנות גם למומחה לרפואת הפה.