שיקום הפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

07/02/2007 | 20:30 | מאת: מעין

שלום רב, אני סובלת מדלקת כרונית בחניכיים. לאחר ביקור אצל פריודנט הוצע לי לבצע הקצעת שורשים ב-4 ישיבות, ולאחר חודש להחליט אם צריך לבצע ניתוח חניכיים. בנוסף, הומלץ לי על ידי מנהלת המרפאה לעקור את 3 השיניים הקדמיות בלסת תחתונה בגלל תנודתם ולהשתיל שתלים במקומם. בסה"כ השתלת 6 שתלים ו-7 כתרים. במרפאה טוענים שאפשר לבצע את כל הטיפול במקביל. אני שואלת: האם לא כדאי תחילה לבצע את הקצעת השיניים ואחר כך להתקדם עם שיקום הפה? יכול להיות שהאבחנה לאחר ההקצעה תהיה שונה? תודה, מעין

21/02/2007 | 12:52 | מאת:

מעיין שלום, את כל כך צודקת!! ואכן זו הדרך הנכונה (כמו שאנו המומחים למדנו). קיצורי הדרך לא כדאיים מכל הבחינות. עדיף שתפני לפריודונט ותפני את תשומת ליבו ושהוא ידריך את המרפאה איך לטפל.