הרדמה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

15/10/2016 | 08:59 | מאת: שירן

שלום רב, עברתי עקירה בשן התחתונה אחת לפני האחרונה לפני יומיים. הייתה לי דלקת בשיניים וההרדמה לא פעלה עליי. הרופא הזריק 3 זריקות ( עדיין הרגשתי את הטיפול בהתחלה..) קראתי שיכול לקחת זמן עד שההרדמה עוברת אבל האם ניתן לעשות משהו כדי לזרז את זה? איך יודעים שהעצב לא נפגע? עברתי בעבר עקירות ואף פעם ההרדמה לא נמשכה יותר מכמה שעות. תודה.

16/10/2016 | 10:01 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשירן, התחושה יכולה לארוך מספר ימים עד מספר שבועות. בכל אופן כדאי שתחזרי לרופא המטפל

מנהל פורום טיפולי שיניים