פגיעה בשריר בעת זריקת הרדמה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

06/10/2016 | 10:17 | מאת: רעות

שלום, לפני ארבעה שבועות עברתי סתימה בשן טוחנת בצד שמאל למטה. בעת זריקת ההרדמה הרגשתי כמו זרם בפה (מה שלא קרה בהרדמה אחרת שאותו רופא עשה לי שבוע לפני), והרופא אמר שזה קורה לפעמים. לקח להרדמה בערך ארבע שעות לעבור, אך החצי השמאלי של הלשון שלי נותר מורדם. אין לי תחושה או חוש טעם בצד השמאלי של הלשון והדבר מטריד מאוד. להבנתי, הוא פגע לי בשריר בעת הזריקה. הרופא אמר שזה יכול לקחת כמה שבועות עד שזה יעבור. ארבעה שבועות אחרי הלשון שלי עדיין לא חזרה לקדמותה ואני מודאגת. האם יש משהו שעליי לעשות? תודה

09/10/2016 | 18:00 | מאת: ד"ר אילן לוי

לרעות, אכן קורה שנגרמת פגיעה בעצב בעת מתן אלחוש מקומי. אבל אחרי ארבעה שבועות כבר צריך להיות שיפור. גשי לבדיקה אצל רופא מומחה לכירורגיית פה ולסת

מנהל פורום טיפולי שיניים