סתימה עמוקה בשן אחורית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

24/09/2016 | 18:37 | מאת: שני

שלום עשיתי לפני חודשיים סתימת אמלגם עמוקה בשן תוחנת אחורית את הסתימה עשיתי ללא זריקה כי זה הדבר שהכי מפחיד אותי (למרות שהצטערתי שלא עשיתי כי כאב לי מאוד) ובזמן האחרון יש לי כאבים קלים מאוד באזור השן רק בלילה האם יכול להיות שהסתימה לא נעשתה טוב בגלל שלא ישבתי בנוח ונישאר לי עששת בשן, האם אפשרי לתקן שוב סתימה עמוקה ללא טיפול שורש?

09/10/2016 | 18:07 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשני, הטיפול ללא הרדמה מקומית מקשה עליך לעבור אותו אבל גם מקשה על הרופא. אבל אין קשר לעובדה שכרגע יש רגישות. אם הכאבים קלים כדאי להתעלם בשלב זה כי לעיתים השן מרפאת את עצמה

10/10/2016 | 17:47 | מאת: שני

הכאבים כבר לא מורגשים כלל

מנהל פורום טיפולי שיניים