כאבים משן בינה תחתונה שמקרינים לתוך הפה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

10/09/2016 | 15:54 | מאת: עינת תמם

שלום רב, התחילו לי כאבים בלסת התחתונה באזור השן השלישית מהסוף בצד שמאל ששם יש לי כתר כבר 12 שנה. הלכתי ל 2 רופאים שונים שלא ראו בצילום שום סיבה לכאבים בשן הזו. הרופא האחרון אמר שיכול להיות שהשן בינה התחתונה השמאלי מקרינה כאב אם יש בה חור. השאלה אם יכול להיות כאב באמת בכזה מרחק? כי לרוב כאבי שיני בינה מקרינים לאזור האוזן ולא לכיוון השני. אשמח לשמוע חוות דעת כי אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות....

13/09/2016 | 12:23 | מאת: ד"ר אילן לוי

לעינת, כאבי שיניים יכולים להטעות לגבי המיקום. לא תמיד המקום שבו הכאב מורגש הוא הגורם לכאב

מנהל פורום טיפולי שיניים