שיני בינה כלואות גורמות לכאבים בפלג גוף עליון?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

04/06/2016 | 14:37 | מאת: בן

שלום שמי בן,אני בן 24 וסובל מזה כשנתיים מכאבים בפלג גוף עליון(מהקל לכבד - שכמות,צוואר וראש). עברתי מספר טיפולים,אלטרנטיביים וקונבנציונליים אצל מספר מטפלים\מומחים\רופאים ללא כל הועיל. לאחרונה התחלתי להתעניין בכיוון אחר שהוא שיני הבינה. באחד מן הטיפולים שביצעתי,המטפל גילה שיש לי בעיה בסגירה של הפה.לאחר ניסיון של עיסוי בשרירי הלעיסה ובאיזורים שונים של הלסת נוכחתי להרגיש כאב עז בחלק מן המקומות. בעקבות זאת הלכתי לרופא שיניים,ביצעתי צילום פנורמי של הלסת והתברר שיש לי 4 שיני בינה כלואות. השאלה שלי היא,האם ייתכן כי שיני הבינה הן הלו שיוצרות את מעגל הכאבים הזה? האם ייתכן שעקירתן תפתור את הבעיות הנ"ל?

05/06/2016 | 19:09 | מאת: ד"ר אילן לוי

לבן, מדובר בשני עניינים שונים. בעיה בסגר יכולה לגרום לכאבים אבל לא שיני בינה כלואות

מנהל פורום טיפולי שיניים