השתלה והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/04/2016 | 17:53 | מאת: גאיה

עברתי עקירה לפני כמה ימים הכאב לא מה שהיה אבל המקום עדיין מאוד רגיש מדוברת בשן טוחנת עליונה מתי הרגישות אמורה לפחות באופן משמעותי ,מתי אפשר לצחצח רגיל כי כרגע פוחדת. שאלה שנייה כמה זמן בדרך כלל מחכים בין עקירה לשתל בלסת עליונה והאם יש הבדל בין הלסתות ואם מחכים קצת יותר יהיה נזק כי פשוט זה יוצא שנכנסים לקיץ. דבר שני אם לא אמרו על השתלת עצם סהיר להניח שלא אצטרך או שיכול להיות שמגלים אח"כ בבדיקה או בצילום ? כי נאמר לי שהרבה פעמים בטוחנת עליונה כן צריך השתלת עצם. אודה על תשובות ועזרה.

26/04/2016 | 14:42 | מאת: ד"ר אילן לוי

לצחצח כרגיל ובעדינות זמן ההמתנה המומלץ 4-6 חודשים. זה המינימום. אם זה יותר זה בסדר לאחר ההחלמה יש לבצע צילומי CT ואז ניתן לדעת אם יש צורך בהשלמת עצם

מנהל פורום טיפולי שיניים