pain after root canal?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

05/02/2016 | 09:00 | מאת: איש פשוט

שלום, לפני 5 ימים עברתי טיפול שורש שבמהלכו הרופא ניקה את התעלות וסתם אותן. מאוד כואב לי, לסירוגין. ממש לעיתים (בד"כ לאחר שאני אוכל או שותה) מתחיל כאב בשן שנמשך כמה דקות ואז נרגע. לצערי זה לא כאב לחץ אלא מרגיש כמו כאב עצבי. יש לציין כי המקום לא מרגיש נפוח, ואין לי חום. 1. האם סוג הכאב תקין? (כאב עצבי לסירוגין ולא כאב לחץ) 2. לדעת הרופא- האם הסימנים מעידים על עניין תקין או שייתכן כי נגרם סיבוך מסויים: פספס תעלה או דלקת קטנה באזור. 3. בעוד מספר ימים אני חוזר להשלמת הטיפול (מבנה וכתר) - האם כדאי לדחות את השלמה עד להחלמה שלמה של המקום? תודה.

09/02/2016 | 10:10 | מאת: ד"ר אילן לוי

כאב לאחר טיפול שורש הינו תופעה מוכרת וחולף עם הזמן. לא מומלץ להמשיך טיפול לפני החלמה מלאה - הפסקת הכאב

מנהל פורום טיפולי שיניים