שן סדוקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

01/10/2015 | 14:53 | מאת: אנונימית

שלום רופא השיניים הקודם שם לי קיבוע במטרה לחזק את השיניים כי הם היו מתנדנדות כך הרגשתי עברתי לרופא שיניים אחר והוא הוריד לי את הקיבוע בכדי לנקות אבנית היום גיליתי שהסתכלתי עם פנס על השיניים שיש לי שן אחת עם כמו סדק מלמעלה לכיוון השורש זה השיניים התחתונות מקדימה אני מפחדת שצריך לבצע עקירה מה הטיפול ואיזה צילום צריך לעשות כדי לראות סדק קטן כזה ? יש לי עוד סדק בשן מלמעלה מקדימה עברה טיפול שורש במטרה להשים כתר מה הטיפול ואיזה צילום צריך כדי לראות סדק כזה ?

07/10/2015 | 17:25 | מאת: ד"ר אילן לוי

בשלב זה אין צורך בטיפול ולא בצילום אבל רצוי שהשיניים תהיינה במעקב ע"י רופא שיניים

מנהל פורום טיפולי שיניים