שיניים מתנדנדות ?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

12/09/2015 | 18:02 | מאת: אנונימית

שלום האם הגיוני שהשיניים יזוזו טיפה ? אני בת 18 ורוב השיניים שלי מתנדנדות טיפה השאלה שלי היא האם לכולם השיניים זזות טיפה או שיש לי בעיה ? תודה

13/09/2015 | 07:29 | מאת: ד"ר אילן לוי

השיניים אינן מקובעות בעצם הלסת ותמיד יש להן ניידות קלה. אבל אם את מוטרדת גשי לרופא

26/09/2015 | 22:08 | מאת: אנונימית

יש לי דלקת חניכיים והשיניים שלי זזות האם יש טיפול שיפסיק את התזוזה שלהם ? אני יודעת שצריך לטפל בדלקת בניקוי אבנית ולבדוק כיסים וכו אבל זה יעזור אפשר להציל את השיניים ללא עקירה ?

מנהל פורום טיפולי שיניים