כאב

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/06/2015 | 09:44 | מאת: אורית

יש לי כאב בשן האחרונה , וזאת לא שן בינה (אין לי בצד הזה) אלא טוחנת אחרונה למטה (אציין שזו סתימה אפורה ישנה) , גם שמתי לב בצחצוח קל שנוגעת בשן בסוף בלחיצה ונגיעה לא קרוב לשן אחרת אליה ממש בסוף כבר שאין שום שן אחרת כאב של לחץ וגם קצת אחרי הצחצוח ואציין שאני גם שוחקת שיניים , מה זה נראה בעיה בשן , רגישות פתאומית , נזק מהשחיקה או בעיה בחניכיים , בקרוב יש לי תור ואגיד שיסתכלו אבל בינתיים מה זה יכול להיות?

28/06/2015 | 17:37 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאורית, כנראה שהבעיה בחניכיים שמאחורי השן. בבדיקה תינתן לך אבחנה

מנהל פורום טיפולי שיניים