עיכוב בטיפול בשן כואבת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

29/05/2015 | 21:57 | מאת: היי

שלום ד"ר לפני כחודשיים וחצי התחילו אצלי כאבים דיי חזקים בשן טוחנת (לפני כ10 שנים הרופא שם לי שם סתימה לבנה שאינה קיימת עוד) בזמנו קבעתי תור לרופא שיניים אך נאלצתי לבטל מפני שנתקפתי בדלקת גרון קשה וכואבת מאוד שקיימת עד היום (טופלתי באנטיביוטיקה ועכשיו במשאף סטרואידי) הכאבים בשן פחתו משמעותית אך אני חוששת שנוצר נזק (אני רואה חור בשן) האם יתכן הקלה בשל האנטיביוטיקה/ סטרואידים? יתכן שהזיהום בגרון התחיל בגלל השן? האם יש דחיפות לטפל בשן? תודה מראש.

31/05/2015 | 10:03 | מאת: ד"ר אילן לוי

תאורטית יכול להיות קשר בין הדלקת בשן לדלקת בגרון. גם אם אין קשר מוטב שתיגשי ללא דחוי לבדיקת רופא שיניים.

מנהל פורום טיפולי שיניים