כאבי שיניים חזקים עם אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

30/04/2015 | 04:45 | מאת: רוני

יש לי כבר שבוע וחצי כאב חריף חזק בשן שישית לסת עליונה משמאל, זו שן שעברה טיפול שורש לפני 10 שנים, בלי כתר, האבחנה אבצס, אני נוטלת אוגמנטין 875, כבר מנה 7 מתוך 14 והכאבים עדיין מעירים אותי בלילה, סוג הכאב, כאב דופק לאורך כל שעות היממה, עשיתי ניקוי שיננית רגיל אתמול דבר שהביא להקלה קלה, אני נוטלת נורופן ותרודנט שטיפה,שמביאים להקלה ועדיין סובלת מכאבים עזים, אודה על ייעוצך, תודה רוני

30/04/2015 | 17:25 | מאת: ד"ר אילן לוי

לרוני, המצב מצריך בדיקת רופא וצילום. יתכן שרק עקירה תפתור את הבעיה

מנהל פורום טיפולי שיניים