דימום קטן בפה לאחר עקירת 12 שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

14/03/2015 | 02:54 | מאת: יעקב מ

בגלל ריקבון בשיניים התחתונות עקרו 12 שיניים למטה ולמעלה ביום רביעי ורוצים להתקין לי שתלים.אני ממתין כמה ימים עד להבראת החניכים ובנתיים יש לי דימום קטן מהחניכיים במיוחד בלילה ,אני משתמש בתרופת קסרלטו לדילול דם מה לעשות כדי לעצור את הדימום?.

23/03/2015 | 16:08 | מאת: ד"ר אילן לוי

הקסרלטו אכן מפריעה מעט לקרישת הדם. נסה לנשוך במקום המדמם גזה או יריעת בד למשך חצי שעה. כמו"כ הקפד על ההנחיות: לא שתיה חמה ולא אוכל קשה. אם הדימום נמשך יש לחזור את הרופא.

מנהל פורום טיפולי שיניים