כאב שיניים מקרין לאוזן

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

10/02/2015 | 23:19 | מאת: איציק

ערב טוב לחברי הקהילה, אז אתן קצת רקע כללי . לפני פחות מחודש ניגשתי למרפאת השיניים כדי להמשיך טיפול בשן שהזנחתי במהלך השירות הצבאי, הטיפול שהייתי אמור לעבור הוא: החלפה של סתימה שורש זמנית לסתימת שורש קבועה מבנה וכתר . נאמר לי ע"י רופא השיניים שיש לי שן בינה שמפריעה לטיפול ואני חייב לעקור אותה . לפני כ - 10 ימים עקרתי את שן הבינה ( השלישית במספר, נעקרו לפני עוד שני שיני בינה שצמחו בצורה לא טובה ) אחרי העקירה לא קיבלתי אנטיביוטיקה ונאמר לי לטפל בכאב ע"י משככי כאבים. הורדתי את התפרים והרופא אמר לי שאני צריך להתחיל לקחת אנטיביוטיקה. כרגע אני סובל מכאבים מאזור העקירה, יכל להיות גם מהשן שלא טופלה במהלך שירותי הצבאי, הכאבים מקרינים לאוזן וממש מפריעים לתפקוד היום יומי שלי . אשמח לדעת מה אפשרי לעשות כדי להקל על הכאב ולאן אני מתקדם מהטיפול הנ"ל .

12/02/2015 | 18:54 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאיציק, קרוב לודאי שמקור הכאב באזור העקירה. ההחלמה מהעקירה אורכת עד שבועיים. אם הכאב חזק חזור אל הרופא

מנהל פורום טיפולי שיניים