שן בינה חצי כלואה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

08/06/2009 | 16:37 | מאת: ענבל

שלום. אני בת 36 וצריכה לעבור עקירה כרורגית לשם הוצאת שן בינה חצי כלואה. זריקות פשוט לא משפיעות עלי+חרדה גדולה שנלווית לכך. י שלי תור לעקירה בבית חולים מאיר עם הרדמה מלאה האם יש דרך נוספת לעשות זאת עם המגבלות שלי אך ללא הרדמה מלאה?

09/06/2009 | 04:30 | מאת: ד"ר צבי גוטמכר

שלום ענבל במידה ויש צורך בעקירת שן הבינה ואכן זריקות לא משפיעות. יש צורך בהרדמה כללית. שאלתי - האם מומחה לכירורגיה פה ולסת ניסה לבצע הרדמה מקומית ולא הצליח? שאם לא כך הדבר, אני ממליץ לך לפנות למומחה לכירורגיה פה ולסת ולבקש ממנו עקירה בהרדמה מקומית. רק במידה והדבר לא צלח, יש לפנות להרדמה כללית. בהצלחה תודה שפנית אלינו

09/06/2009 | 16:02 | מאת: ענבל

תודה על תשובתך רק רופא שיניים פרטי ניסה לבצע לי הרדמה מקומית ולא הצליח בשלב מסויים אף הזריקה פגעה לי כנראה בעצב וקבלתי ממש זרם. האם יש שוני בין זריקה שרופא שיניים עושה לזריקה שעושה מומחה לכירורגיה פה ולסת?

מנהל פורום טיפולי שיניים