כאב עז בלסת+ראש בצד אחד

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/11/2003 | 02:12 | מאת: נירין .ק

שלום רב. אני בחורה בת 23 . היו לי קוביות על השיניים בערך 3 שנים, והורידו לי אותם לא מזמן. לאורך ה3 שנים הללו,הופיעו לי ,בחורף בעיקר,התקפות של כאבים איומים בלסת שמאל בלבד+נקודה קבועה שהקרינה כאב חד (לא תמידי) בראש באותו צד (שמאל). זה מגביל לי את הפתיחה של הפה,כשאני לועסת זה כואב,כשאני מזיזה את הראש במהירות גם,וגם כעת בעודי מקלידה שורות אלה, הכאב קיים. ביקרתי אצל רופאת המשפחה, היא לא ידעה מה לעשות,ושלחה אותי למומחה לפה ולסתות בהדסה ען כרם, הייתי אצלו לפני שנה וחצי והוא לא ראה כלום,רק רשם לי כדורים "נרוסין" נגד כאבים.אפילו עקרו לי את שיניי הבינה כי חששו שהם הסיבה. האורטודנט שלי לא ידע מה הבעיה גם, וכנל רופא השיניים שלי(רופא ידוע ובכיר מאוד בי-ם). ב3 שנים האחרונות ,כל חורף הכאב הזה בא אליי לכמה חודשים ומגביל אותי מאוד. התופעה חזרה לבקר אצלי לפני ימים ספורים בלבד,אחרי שכמה חודשים לא הופיעה.חשבתי שזה בגלל הקוביות שהיו על שיניי, ומסתבר שלא, כי עכשיו אין לי אותם ואותו כאב מוכר הולם בי שוב. אולי יש לזה קשר לעונות השנה,אולי סוג של דלקת, אולי גידול חס וחלילה? אני כבר מיואשת ולא יודעת מה יש לי. תודה מראש וכל טוב לכם!

29/11/2003 | 01:06 | מאת: גלעד בר-דיין

שלום נירין. אני רופא שיניים, לא קשור לפורום הזה, אבל קראתי את הודעתך ולדעתי יש סיכוי טוב שאת סובלת מסינוסיטיס. גשי למומחה לאף אוזן גרון ליעוץ.

29/11/2003 | 08:41 | מאת: ד"ר שאול לין

נירית שלום , הסיפור שלך מחייב בדיקה נוספת , ישנה תת התמחות באוניברסיטת תל אביב המטפלת באזור המפרק ( בעיות T.M.G ) אני ממליץ בחום להתקשר לאוני, למספר הטלפון 03:6409112 והם יפנו אותך למחלקה ולהרשם אצל ד"ר ויניקור אפריים לבדיקה . אני מקוה שזה יפתור את בעיתך.

מנהל פורום טיפולי שיניים