טיפול שורש והשחיר לי לאחר מכאן , מפוחדת מודאגת וחסרת ביטחון

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

31/07/2017 | 21:34 | מאת: שינייםם

שלום, אני בת 18 ולצערי ארבעת השיניים הקידמיות שלי הן עם טיפול שורש שניים מהם בצדדים השחירו לי זה מוריד לי את הביטחון ולא נותן לי לחייך מכיוון שאני עדיין קטנה יחסית לדעתי זה לא כדאי לעשות עכשיו כתרים ואני גם מאוד מפחדת מזה מפחדת שזה יפול פתאום וכאלה רציתי לדעת איזה עוד פיתרון יש לבינתיים עד שאני יעשה את הכתר בבקשה תפרטו לי אני מפחדת ומודאגת תודה רבה

01/08/2017 | 15:14 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום שיינים לאחר טיפולי שורש עלולות להאפיר. על מנת להסתיר זאת קיימות שלוש אפשרויות: הראשונה היא לבצע ציפוי של סתימה לבנה, השנייה היא לבצע ציפוי חרסינה והשלישית היא לבצע כתר. בנוסף, קיימת אפשרות לנסות לבצע הלבנה לתוך השיניים עם טיפולי השורש, טיפול זה יכול להצליח ושווה נסיון. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים