חשיפת שתל וניקוי אצל שיננית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

08/06/2017 | 19:29 | מאת: שירה

אני אמורה בעוד חודש לעבור חשיפת שתל ויש לי שיננית 3 שבועות אחרי החשיפה האם זה נורא אחרי ולא לפני במיוחד שאולי שוב אצטרך מי פה רפואיים כאלה שמכתימים לא אמרו בטוח אבל אם כן זה עדיף אחריי לא ? חוץ מזה שלא יכולה גם מבחינתי וגם אין תורים אצל השיננית שייצא לפני ואני מסכימה רק אצלה . וגם האם טווח הזמן הזה אחרי החשיפה זה בסדר ? והאם יכול להיות תופעות אחרי חשיפת השתל אם כן מהם ? והאם צילום פנורמי בתור זה יהיה לפני 4 חודשים מספק כי לא נאמר לי ללכת שוב לצילום והאם עושים צילום נוסף ביום החשיפה של המרפאה ובאותו זמן יראו בוודאות שהשתל נקלט וזה בסדר במיוחד שנעשה שם גם הרמת סינוס והאם בדרך כלל גם זה כולל תפרים? תודה.

13/06/2017 | 19:07 | מאת: נועה ברר

1. אין בעיה לבצע שיננית לאחר החשיפה. 2. לעיתים יש תפרים בחשיפה ולעיתים לא 3. אין צורך בצילום פנורמי חדש בשביל החשיפה.

מנהל פורום טיפולי שיניים