ציסטות בתוך החניכיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

24/05/2017 | 10:18 | מאת: טניה

שלום לך יש לי החלק התחתון של הפה כתרים מעל השיניים. יש ךי ציסטות פנימיות בתוך החניכיים. לקחתי אנטיביוטיקה. מכיוון שהשיניים במצב לא טוב שקלתי עקירה והשתלות. האם יש סיכוי שבגלל שהיו ציסטות הן תחזןרנה או תפרענה לקליטת השתלים??

25/05/2017 | 07:57 | מאת: נועה ברר

אם ישנם נגעים/ ציסטות שקשורות לשיניים אז בדרך כלל כאשר עוקרים את השיניים ניתן לפתור את הבעיה. במידה וציסטות אינן ממקור של שיניים אז הן יכולות לחזור כתלות בסוג הציסטה. במידה וקיימות ציסטות בכל השיניים, לפני החלטה על ביצוע עקירות, מומלץ לפנות למומחה לרפואת הפה שיסתכל גם כן על הצילומים.

מנהל פורום טיפולי שיניים