עקירת שן 36 והכנסת שתל באותו זמן.

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

17/05/2017 | 02:50 | מאת: יעל

לפני שנה טופלה השן ושמו לי כתר. לפני שבועיים התחילו לי כאבים בזמן לעיסה וכן דלקת בחניכיים מתחתיה. הרופא ניקה היטב וטופלתי באנטיביוטיקה. היום בעת הבדיקה הוא צילם וטען שהשן סדוקה וכי יש צורך לעקור אותה ולהשתיל שתל. כיוון שאני פוחדת מעקירה האם קיימת דרך שניתן לשקם את השן מבלי לעקרה?

17/05/2017 | 15:06 | מאת: נועה ברר

הטיפול בשן עם סדק הוא רק עקירה. אין כיום דרך להציל שיניים סדוקות. לכן, על מנת שדלקת תוכל להתרפא יש להוציא את השן. כל עוד השן נשארת במצב זה היא גורמת לנזק לעצם ולסביבה

מנהל פורום טיפולי שיניים