תהליך חשיפת השתל והשיקום

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

16/05/2017 | 00:04 | מאת: יעל

הולכים לעשות לי חשיפת שתל שעברה גם הרמת סינוס מהי הפרצדורה של הפעולה ומהם ההנחיות לאחר מכן? ואיך הולך תהליך השיקום?

16/05/2017 | 08:27 | מאת: נועה ברר

תהליך החשיפה הינו תהליך פשוט יחסית. החשיפה מבוצעת בהרדמה מקומית, על ידי חתך קטן בחניכיים על מנת לחשוף את השתל ואז מונח על השתל בורג קטן שנקרא כיפת ריפוי. בשלב הבא תילקח מידה לצורך ביצוע כתר על השתל. לאחר החשיפה אסור יהיה לאכול עד שההרדמה תפוג מותר יהיה לשתות קר ויכול להיות שתתבקש לא לירוק ולא לעשן במשך 24 שעות. לעיתים יהיו תפרים.

16/05/2017 | 17:18 | מאת: יעל

וכמה תורים הולך שלב המדידה? והאם שמים מבנה וכתר זמני כמו בכתר רגיל במיוחד שלא ייעשה נזק גם לאור העובדה שיש לי רגישות ונטייה לחרוק.

מנהל פורום טיפולי שיניים