כאבים באיזור כתר זמני

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

15/05/2017 | 23:50 | מאת: שירה

יש לי כתר זמני כרגע ממתינים איתו עד לכתר הקבוע בגלל עוד טיפול בשן אחרת ואת השיקום נעשה ביחד. אבל כנראה אתמול או שחקתי חזק (יש לי בעייה של שחיקה ושנגמור את השיקום נטפל גם בבעיה זו) או עשיתי איזו תנועה חזקה גם מתוך שינה כמעט בטוח קרה משינה כי אתמול בערב הכל היה בסדר והיום מהבוקר זה התחיל. השאלה האם עשיתי נזק לכתר במיוחד שההרגשה של הכתר מן כאב / אי נוחות כמו כאילו שוב נגעו בכתר ונגעו במקום האם הגיוני ומה ניתן בינתיים לעשות והאם יש סיכוי שיעבור מעצמו או שעשיתי נזק גדול וגם מה ניתן לעשות בינתיים כדי להרגיע והאם יש משהוא שניתן לעשות?

16/05/2017 | 08:22 | מאת: נועה ברר

חריקת שיניים מתוך שינה יכולה לגרום לכאב ממקור שרירי או מפרקי. יכול להיות שבעקבות חריקת השיניים הכתר הזמני זז/ נשבר. אם קיים כאב מומלץ לפנות לרופא המטפל ולבדוק מהיכן הוא נובע.

16/05/2017 | 17:15 | מאת: שירה

יש כאב אבל הוא קטן לחכות כמה ימים ולראות ?

מנהל פורום טיפולי שיניים