טיפול טבעי לזיהום בעצם - אוסטאומיאליטיס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

08/12/2014 | 00:41 | מאת: נטע

שלום האם ישנו טיפול אלטרנטיבי כלשהו לטיפול אנטיביוטי ממושך (עם תופעות לוואי וללא וודאות לגבי התוצאה) ו/או לניתוח במקרה של זיהום עצם שנוצר כתוצאה מפצע לחץ? כרגע אין חום. ככל הנראה יש גם נמק בחלק מהעצם. תודה

09/12/2014 | 10:33 | מאת: טל בלו

שלום נטע ברפואה הסינית הטיפול במצב זה הוא בצמחי מרפא ודיקור במטרה להפחית הדלקת ולתמוך בעצם. לרוב הטיפול יעיל מאוד בריאות טל

10/12/2014 | 23:49 | מאת: נטע

שלום זו בהחלט ידיעה מפתיעה שישנו טיפול אלטרנטיבי לטיפול ממושך באנטיביוטיקה. האם יצא לך לטפל בזיהום משמעותי בעצם וזה החלים לגמרי? מה כרוך בתוכנית טיפול שכזה? תוכל (מבלי להכנס לפרטים מדוייקים) לציין באלו צמחי מרפא מדובר? כי ניסיתי לא מעט למצוא חומר בנושא ולא נתקלתי במשהו משמעותי. תודה

מנהל פורום רפואה משלימה