מחלות אוטואימוניות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

24/06/2013 | 18:03 | מאת: שושי

אובחנה אצלי לפני מס' שנים, מחלת הזאבת. איפיוני המחלה שלי: עייפות ןחולשה,כאבים מפושטים בכל הגוף, דלקות חוזרות בדרכי השתן, ערכים נמוכים מהרגיל בבדידקות דם למיניהן.לצערי הרב, סימפטומים אלו הולכים ומחריפים בתדירותם ובעוצמתם. איזה מענה הרפואה הקונווציונאלית ו/או ההומופאטית יכולה לתת /להציע לי? כיצד אבחר את הרופא ההומפאטי הנכון עבורי?

01/07/2013 | 08:47 | מאת: טל בלו

שלום שושי הרפואה הסינית מאבחנת מחלה זו כחסר של אנרגית היין של הכליות והופעה של חום פנימי. הכליות הן השורש ליין וליאנג-לחום ולקור. כאשר יש חסר באנרגיית היין אז היאנג משתולל ויוצא מאיזון-זה גורם לחום פנימי-במקרה שלך דלקות וכאב. הטיפול ברפואה סינית יהיה באמצעות צמחי רפואה סינים,דיקור,תזונה וצ'י קונג-תרגילי נשימה ותנועה. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה