כאבי מחזור עזים וסוכר

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

25/06/2012 | 12:28 | מאת: שרי

אני סובלת מכאבי מחזור עזים. הכאבים העזים אינם מופיעים בכל המחזורים, ביתר המחזורים יש כאבים נסבלים, אך כאשר הם מופיעים אני על סף התעלפות. הגוף כולה קורס למשך 3 שעות, זה אומר הזעה בכל הגוף, חולשה עד כדי אי יכולת לעמוד, הקאות, שלשולים , כאבים עזים בבטן וביריכיים. אם אני אוכלת סוכר זה קצת מקל על כאבים קלים אבל לא על כאבים עזים. מה עושים, איך מרגיעים את הרחם. יודגש, כי אפילו את האופטלגין אני מקיאה שיש לי כאבים. לעיתים בקבוק עם מים חמים מקל קצת על כאבי הבטן, אבל עדיין סובלת קשה .

26/06/2012 | 13:40 | מאת: טל בלו

שלום שרי תחושות ומחשבות שמלוות את האישה במשל כל החודש "משתחררות" בזמן הווסת. הדבר מאופין בכאבים, אי שקט, לחץ, בעיות במערכת העיכול-שילשול או בחילה. בנוסף לעיתים אותם תחושות גורמות לכך שהווסת תארך או תקדים. בבית החולים הסיני בצ'נגדו אמרו הרופאים שפתולוגיה זו הוגדרה במשך השנים על ידי רופאים גברים שכל מה שענין אותם היה שהאישה הסובלת לא תופרע ושהווסת תגיע במועדה. הפיתרון היה תרופות נוגדות כאב או דלקת או תרופות הורמונליות (גלולות) ואף אחד לא שוחח עם האישה על איך היא מרגישה? ברפואה סינית הטיפול באישה מקיף ומהותו ההתיחסות לאדם ולא למחלה. האדם הוא היוצר של המחלה ולכן איזון שלו יגרום לריפוי. דיקור, צמחים, תזונה הם כלים בהם משתמשים בתהליך הטיפולי. מאחל בריאות טל

26/06/2012 | 14:32 | מאת: יוסף רחמים

שלום שרי המחזור החודשי משחרר את הגוף מלחץ ודריכות , תהליך פסיכולוגי שמגיע עימו מוסיף התשה מסויימת נפשית , לא ציינת מהו גילך ויש לכך חשיבות . באם ישנם גם תסמיני pms (תחושות קדם ) אזי שאני ממליץ על לקיחת יותר זמן לרוגע , בקיץ ללכת לשבת על שפת הים או בריכה ,תזונה לא חמה (פחות צבע אדום) יותר ירוק , שינה מסודרת , צמחי מרפא מקררים ומנקים כגון: תה שחור רוסי , מרווה מרושתת, עיסוי בטן עם ידיים חמות בתנועת ספירלה ,, תמרים יבשים. במקרים כמו שלך אני ממליץ על : דיקור וטיפול במגנותרפיה ואוליקולה תרפיה כמובן בתוספת הסדרת תזונה , פרחי בך (לרוגע) , שמנים אתרים במידת הצורך. מאחל לך בריאות ופיריון , יוסף רחמים מטפל בכיר רב תחומי מאחל בריאות

מנהל פורום רפואה משלימה